Zaštita podataka

 IZJAVA O PRIVATNOSTI

 
Kao kupcu pripadaju vam sva prava iz Zakona o zaštiti potrošača. Potvrdom narudžbe dozvoljavate, da tvrtka Sivili d.o.o., Hruševec 37, 8351 Straža s ciljem ispunjenja ili izvršavanja ugovorenog odnosa i obavijesti uspostavi, održava i upravlja s vašim osobnim podacima na neodređeno vrijeme. Sivili d.o.o. se obavezuje, da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe, te se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka na temelju Zakona o zaštiti osobnih podataka.
 
Kao kupac možete u svakom trenutku putem elektronske pošte zatražiti, da u roku od 15 dana trajno ili privremeno prestanemo koristiti vaše osobne podatke za izravne marketinške svrhe. O izbrisu čemo vas putem elektronske pošte u narednih pet dana obavijestiti.
 
Obavezujemo se, da budu svi osobni podatki dobiveni putem web stranice www.djecjaodjeca.com ostali u potpunosti u vlastništvu tvrtke Sivili d.o.o. i služit će isključivo za ispunjenje naših obaveza, unapređenje odnosa sa kupcima i marketinških kampanija. Kupac/koristnik ima uvjek mogućnost izbora o upotrebi njegovih podata, uklučujuči mogućnost odluke žele li ili na da se njihovi podatki uklone sa liste koja se koristi za marketinške svrhe. Svi podatki se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su nužno potrebni za obavljanje posla i daju se na uvid samo ako to propisuje Zakon o zaštiti osobnih podataka.