Proizvodnja dječje odjeće

                                                                                    POGLEDAJTE VIDEO

Tvrtka Sivili d.o.o. je proizvodno - trgovačka firma koja je 1994 godine počela sa proizvodnjom kvalitetne dječje odjeće. Sjedište firme je u Straži kod Novog mesta, gdje je smještena i proizvodnja sa dučanom.

Glavna djelatnost je izradnja in prodaja dječje odjeće za novorođenčad i djecu do 12-e godine starosti. Proizvode oblikujemo, krojimo i izrađujemo sa lastnom kreativnošču i znanjem. Kod izradnje odječe upotrebljavamo izključivo ekološke materiale domačih i europskih proizvađača, koji su neštetni nježnoj dječjoj koži. Večina se sastoji od 100% pamuka ili u zadnjom vremenu od materjala koji se sastoji od 94% pamuka i 6% elastana i imaju certifikat Oeko-tex standard 100. Dodaci ne sadrže nikla (zatvarači, drukeri... ). Naša vizija je proizvoditi djeci praktičnu, upotrebljivu i barvno usklađenu odječu. Pozornost se posvečuje modnim trendovima i cjenama, dostupnim mladim roditeljima. Naša ponuda odječe obuhvača majice, trenirke, veste, hlače, suknje, jakne, bodije, štrampljice, slinčke, donje rublje, pidžame, ...

Ponosimo se činjenicom, da su svi proizvodi, od ideje do šivanja napravljeni u Sloveniji, te u svojme proizvodnom procesu u nijednom obliku ne iskorištavamo radne snage u manje razvijenim dijelovima svijeta.

Na temelju dugogodišnjeg iskustva i stručne sposobnosti našim kupcima savjetujemo kod izbora materijala, veličine, boje i trendova odjeće za svoje dijete, te jim pružamo prijatnu kupnju. Naši proizvodi se prodaju u spomenutoj trgovini u Straži i web trgovinama www.otroskaoblacila.si www.djecjaodjeca.com i www.kidsclothes.si.

Odazovite se našem prijateljskom pozivu, da posjetite najbliži dučan i zajedno doživimo ugodno iskustvo.

Ljepo vas pozdravljamo i veselimo se vašeg posjeta!