Dostava

DOSTAVA 

Pošiljku ćete dobiti u 4 - 5 radnih dana od datuma narudžbe. 

Subotom, nedjeljom i praznicima otpremanje ne izvodimo.
 
Dostavu na području Hrvatske za nas vrši GLS sa kojim imamo ugovor o suradnji, na području Hrvatske. Tako če vam naručeno isporučiti GLS.
 
 
TROŠKOVI
 
Za naručen proizvod bit će naplaćeni troškovi dostave u iznosu od 4,99€ preračunato u kune po prodajnom tečaju SKB Banke. Ako narudžba prelazi iznos od 450 kn dostava se ne naplaćuje jer je plačamo mi. Trošak dostave uvijek će se ispisati u košarici prije slanja narudžbe i prikazan je na računu kojeg čete primiti prilikom preuzimanja naručenih artikla.
 
Trošak dostave je jednak za područje Republike Hrvatske.
 
 
VRIJEME DOSTAVE
 
Roba će biti isporučena tijekom radnih dana do 16.00 sati na adresu koju ste unijeli prilikom pošiljanja ugovora. U slučaju, da želite dodati dodatnu adresu, molimo vas, da je unesete u odgovarajući okvir za narudžbu. U nekim slučajevima, moguća je i isporuka izvan radnog vremena dostavne službe, kao i isporuka ugovorenog vremena. O tim opcijama, posavjetujte se sa dobavljačem www.djecjaodjeca.com, cijena ugovorene isporuke sa posebnim željama bit če viša od gore navedene uvjetima normalne prodaje.
 
Ako vas u vremenu isporuke neće biti kod kuće, kurir će ostaviti potvrdu s kojom paket pruzimate u narednih 5 dana na mjestu, koje bude napisano na poruki.
 
 
BRZINA ISPORUKE
 
Uobičajeno vijeme isporuke je 4-5 radnih dana.
Brzina dostave ovisi o mnogim čimbenicima:
- ako naručenu robu naručite do 12. sati će biti poslana isti dan,
- ako jednog od naručenih proizvoda nemamo kontaktirat čemo vas u najkračem mogućem roku i ponuditi vam rješenje.
Kada je pošiljka zapakirana i predana dostavnoj službi, dobit ćete elektronsku poštu s potvrdom o slanju.
 
Za daljnje informacije, molimo vas, da nas kontaktirajte putem elektronske pošte mailto:info@sivili.si ili telefonom +386 7 384 70 40.